Dotterlei 739 | 2906 BR Capelle aan den IJssel +316 53 60 38 59
WAT WIJ DOEN

VOOR ALLE SOORTEN GLAS
Glashelder

Glas dat door ons is hersteld ziet er weer als nieuw uit en is net zo sterk als voor de schade. Na reparatie door Krasglasherstel is de beschadiging onzichtbaar.

Transparant

Krasglasherstel werkt met de meest geavanceerde en modernste technieken waardoor wij in staat zijn om zelfs diepere krassen uit alle soorten glas tussen de 90 en 100% te herstellen.

Schoon

Wij veroorzaken geen stof of andere vervuiling dus u hoeft geen spullen uit de ruimte te verwijderen of af te dekken. Wij beschermen de werkplek en de directe omgeving en doen er alles aan om de overlast voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken.

  • Text Hover
BOUWGLAS

Onder bouwglas verstaat men alle soorten ‘plat glas’. Dus de ruiten in de woningbouw, kantoren, winkel- en etalageruiten, deuren, balustrades enzovoort.


Door bijvoorbeeld een verbouwing, een ongelukje, vernieling, de glazenwasser, schilderwerk kunnen die ruiten beschadigd raken. In onze dagelijkse praktijk komen wij allerlei soorten beschadigingen aan het glas tegen zoals krassen, aanslag, cementsluier, zuurtags en graffiti.


Wij werken bij grote projecten in de vastgoedsector maar nemen een opdracht van een particulier net zo serieus.

AUTOGLAS

Autoglas heeft een hoop te verduren. Daar is het op gemaakt dus het kan wel tegen een stootje. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje.Autoruiten raken beschadigd in de wasstraat, in de garage, door vernieling, stormschade, dieren of een kapotte ruitenwisser, ijskrabber, noem maar op. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen waardoor er lelijke krassen of aanslag op uw autoruit(en) kunnen ontstaan. In onze dagelijkse praktijk komen wij allerlei soorten autoruitschade tegen.Zolang er geen sprake is van glasbreuk, sterretjes/putjes kunnen wij 90 tot 100% van de krassen of aanslag uit uw autoruiten verwijderen.

  • Text Hover
  • Text Hover
SCHEEPSGLAS

De ruiten in schepen en boten zijn gemaakt om weer en wind te kunnen weerstaan. Dat gaat gelukkig lang goed maar jammer genoeg komt er toch een moment dat er lelijke aanslag op het glas ontstaat.


Wij werken op werven in de scheepsbouw maar nemen een opdracht van een particulier net zo serieus. Dus bij aanslag of krassen in het glas van uw schip of boot bent u bij KrasGlasHerstel aan het juiste adres.

VRAGEN OVER UW SITUATIE?

KOSTEN

Het grote voordeel is dat ruiten in voorkomende gevallen niet meer hoeven te worden vervangen wat de kosten voor duur glas, het vervoer en arbeidsloon bespaart. Herstel is wel tot 70% goedkoper dan vervangen. Het herstellen van krassen of het verwijderen van aanslag in glas is dus zeer rendabel en geniet ook vanuit het milieuoogpunt de voorkeur boven vervangen. De kosten zijn afhankelijk van de beschadiging, het soort glas, de locatie en de tijd die nodig is voor het herstel.


Wij zijn altijd eerlijk over het resultaat en de kosten. Geen verrassingen achteraf. Vraagt u gerust een taxatie aan van de schade aan uw glas. Meestal kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten voor herstel van glasschade wanneer u ons voldoende informatie verstrekt. En anders komen wij langs en taxeren wij eerst de schade.

  • Text Hover