SCHEEPSGLAS

VERWIJDEREN VAN KRASSEN EN AANSLAG

HERSTEL VAN SCHEEPSGLAS

De ruiten in schepen en boten zijn gemaakt om weer en wind te kunnen weerstaan. Dat gaat gelukkig lang goed maar jammer genoeg komt er toch een moment dat er lelijke aanslag op het glas ontstaat.


KrasGlasHerstel verwijderd zelfs de meest hardnekkige aanslag van uw bootglas. Daarnaast zijn wij in staat om zelfs diepe krassen tussen de 90 en 100% te herstellen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het glas.


Wij bereiken dat opmerkelijke resultaat door gebruik te maken van een nieuwe geavanceerde techniek. Anders dan bij conventionele technieken, waarbij men door het scheepsglas te polijsten en te schuren tracht om beschadigingen te verbergen, is de aanslag of kras op het glas van uw boot na een door ons uitgevoerde reparatie onzichtbaar.


Bij het toepassen van oudere technieken is het glas na behandeling zwakker en blijft er altijd een vertekening in het glas zichtbaar. Glas dat door ons is hersteld ziet er weer als nieuw uit en is net zo sterk als voor de schade.


Wij werken op werven in de scheepsbouw maar nemen een opdracht van een particulier net zo serieus.


Dus bij aanslag of krassen in het glas van uw schip of boot bent u bij KrasGlasHerstel aan het juiste adres.

En meer...

Ook beschadigingen door werk in de jachtbouw en binnen het havengebied of voor de pleziervaart

DUURZAAM


Het grote voordeel is dat ruiten in voorkomende gevallen niet meer hoeven te worden vervangen wat de kosten voor duur glas, het vervoer en arbeidsloon bespaart. Herstel is wel tot 70% goedkoper dan vervangen. Het herstellen van krassen of het verwijderen van aanslag in glas is dus zeer rendabel en geniet ook vanuit het milieuoogpunt de voorkeur boven vervangen. De kosten zijn afhankelijk van de beschadiging, het soort glas, de locatie en de tijd die nodig is voor het herstel. Wij zijn altijd eerlijk over het resultaat en de kosten. Geen verrassingen achteraf. Vraagt u gerust een taxatie aan van de schade aan uw glas. Meestal kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten voor herstel van glasschade wanneer u ons voldoende informatie verstrekt. Neem contact op dan taxeren wij de schade en geven wij u een indicatie van de herstelkosten.

TAXATIE

Wanneer u ons de opdracht geeft om de glasschade te herstellen stellen wij de kosten vast in een offerte die u goedkeurt voordat wij aan de werkzaamheden gaan beginnen.

LOCATIE

Wij komen bij u op locatie de werkzaamheden uitvoeren, of doen dat in onze werkplaats, op een afgesproken dag en tijd. Van te voren krijgt u een indicatie van de tijd die wij verwachten nodig te hebben voor de herstelwerkzaamheden.

UITVOERING

Voordat we gaan beginnen bekijken we nog een keer samen met de opdrachtgever/eindverantwoordelijke de schade en of deze nog overeenkomt met de opdracht/offerte. Zo zijn de afspraken helder en ziet u als opdrachtgever duidelijk het verbluffende resultaat wanneer wij klaar zijn met de herstelwerkzaamheden.

OPLEVERING

Samen met de opdrachtgever/eindverantwoordelijke inspecteren we de opdracht nogmaals waarna deze de opdrachtbon aftekent. U ontvangt van ons een factuur die u binnen twee weken voldoet.