BOUWGLAS

VERWIJDEREN VAN KRASSEN EN AANSLAG

 

HERSTEL VAN BOUWGLAS

Onder bouwglas verstaat men alle soorten ‘plat glas’. Dus de ruiten in de woningbouw, kantoren, winkel- en etalageruiten, deuren, balustrades enzovoort.


Door bijvoorbeeld een verbouwing, een ongelukje, vernieling, de glazenwasser, schilderwerk kunnen die ruiten beschadigd raken. In onze dagelijkse praktijk komen wij allerlei soorten beschadigingen aan het glas tegen zoals krassen, aanslag, cementsluier, zuurtags en graffiti.


Er zijn verschillende polijst-technieken waarmee men tracht om krassen en of aanslag, die in het glas zijn ontstaan, te verbergen. De meeste van deze technieken hebben tot gevolg dat het glas na behandeling zwakker is. Na behandeling met conventionele technieken blijft er altijd een vertekening in het glas zichtbaar. Bovendien was het tot nu toe alleen mogelijk om oppervlakkige krassen te verwijderen.


Krasglasherstel werkt met de meest geavanceerde en moderne technieken waardoor wij in staat zijn om zelfs diepe krassen uit alle soorten glas tussen de 90 en 100% te herstellen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het glas. Glas dat door ons is hersteld ziet er weer als nieuw uit en is net zo sterk als voor de schade. Na reparatie door is de beschadiging onzichtbaar.


VOOR BEDRIJF EN PARTICULIER

Wij werken bij grote projecten in de vastgoedsector, voor woningstichtingen en aannemers, winkels en bedrijven maar nemen een opdracht van een particulier net zo serieus.En meer...

Ook beschadigingen door werk op de bouwplaats van nieuwe ruiten of vernielingen van glas op stations van het openbaar vervoer.

DUURZAAM


Het grote voordeel is dat ruiten in voorkomende gevallen niet meer hoeven te worden vervangen wat de kosten voor duur glas, het vervoer en arbeidsloon bespaart. Herstel is wel tot 70% goedkoper dan vervangen. Het herstellen van krassen of het verwijderen van aanslag in glas is dus zeer rendabel en geniet ook vanuit het milieuoogpunt de voorkeur boven vervangen. De kosten zijn afhankelijk van de beschadiging, het soort glas, de locatie en de tijd die nodig is voor het herstel. Wij zijn altijd eerlijk over het resultaat en de kosten. Geen verrassingen achteraf. Vraagt u gerust een taxatie aan van de schade aan uw glas. Meestal kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten voor herstel van glasschade wanneer u ons voldoende informatie verstrekt. Neem contact op dan taxeren wij de schade en geven wij u een indicatie van de herstelkosten.

TAXATIE

Wanneer u ons de opdracht geeft om de glasschade te herstellen stellen wij de kosten vast in een offerte die u goedkeurt voordat wij aan de werkzaamheden gaan beginnen.

LOCATIE

Wij komen bij u op locatie de werkzaamheden uitvoeren, of doen dat in onze werkplaats, op een afgesproken dag en tijd. Van te voren krijgt u een indicatie van de tijd die wij verwachten nodig te hebben voor de herstelwerkzaamheden.

UITVOERING

Voordat we gaan beginnen bekijken we nog een keer samen met de opdrachtgever/eindverantwoordelijke de schade en of deze nog overeenkomt met de opdracht/offerte. Zo zijn de afspraken helder en ziet u als opdrachtgever duidelijk het verbluffende resultaat wanneer wij klaar zijn met de herstelwerkzaamheden.

OPLEVERING

Samen met de opdrachtgever/eindverantwoordelijke inspecteren we de opdracht nogmaals waarna deze de opdrachtbon aftekent. U ontvangt van ons een factuur die u binnen twee weken voldoet.