AUTOGLAS

VERWIJDEREN VAN KRASSEN EN AANSLAG

 

 

 

HERSTEL VAN AUTOGLAS

Uw autoglas heeft een hoop te verduren. Daar is het op gemaakt dus het kan wel tegen een stootje. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje.


Uw autoruiten kunnen bijvoorbeeld beschadigd raken in de wasstraat, in de garage, door vernieling, stormschade, dieren of een kapotte ruitenwisser, noem maar op. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen waardoor er lelijke krassen of aanslag op uw autoruit(en) kunnen ontstaan. In onze dagelijkse praktijk komen wij allerlei soorten autoruitschade tegen.
Zolang er geen sprake is van glasbreuk, sterretjes/putjes kunnen wij 90 tot 100% van de krassen of aanslag uit uw autoruiten verwijderen.

Door het gebruik van de meest geavanceerde en moderne technieken zijn wij in staat om zelfs diepe krassen uit alle soorten glas volledig te herstellen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het glas.
Glas dat door ons is hersteld ziet er weer als nieuw uit en is net zo sterk als voor de schade.

Na reparatie door KrasGlasHerstel is de beschadiging onzichtbaar.
En dat is uniek. Wij hanteren geen conventionele technieken waarbij men door middel van polijsten en schuren tracht om krassen te verbergen.
Het gevolg van die achterhaalde werkwijze is namelijk dat het glas na behandeling zwakker is en er een vertekening in het glas zichtbaar is. Dat is voor ons niet acceptabel. Wij streven ernaar dat het zicht door uw autoruiten 100% is zodat u veilig de weg op kunt.

Wij werken voor grote autobedrijven en -dealers maar nemen een opdracht van een particulier net zo serieus. Neemt u dus gerust contact op met ons op voor een vrijblijvende offerte.

En meer...

Ook beschadigingen door werk op de bouwplaats van ruiten van vrachtwagens of bijvoorbeeld graafmachines of vernielingen van glas op stations van het openbaar vervoer of zoals in metro, tram, bus en trein.

DUURZAAM


Het grote voordeel is dat ruiten in voorkomende gevallen niet meer hoeven te worden vervangen wat de kosten voor duur glas, het vervoer en arbeidsloon bespaart. Herstel is wel tot 70% goedkoper dan vervangen. Het herstellen van krassen of het verwijderen van aanslag in glas is dus zeer rendabel en geniet ook vanuit het milieuoogpunt de voorkeur boven vervangen. De kosten zijn afhankelijk van de beschadiging, het soort glas, de locatie en de tijd die nodig is voor het herstel. Wij zijn altijd eerlijk over het resultaat en de kosten. Geen verrassingen achteraf. Vraagt u gerust een taxatie aan van de schade aan uw glas. Meestal kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten voor herstel van glasschade wanneer u ons voldoende informatie verstrekt. Neem contact op dan taxeren wij de schade en geven wij u een indicatie van de herstelkosten.

TAXATIE

Wanneer u ons de opdracht geeft om de glasschade te herstellen stellen wij de kosten vast in een offerte die u goedkeurt voordat wij aan de werkzaamheden gaan beginnen.

LOCATIE

Wij komen bij u op locatie de werkzaamheden uitvoeren, of doen dat in onze werkplaats, op een afgesproken dag en tijd. Van te voren krijgt u een indicatie van de tijd die wij verwachten nodig te hebben voor de herstelwerkzaamheden.

UITVOERING

Voordat we gaan beginnen bekijken we nog een keer samen met de opdrachtgever/eindverantwoordelijke de schade en of deze nog overeenkomt met de opdracht/offerte. Zo zijn de afspraken helder en ziet u als opdrachtgever duidelijk het verbluffende resultaat wanneer wij klaar zijn met de herstelwerkzaamheden.

OPLEVERING

Samen met de opdrachtgever/eindverantwoordelijke inspecteren we de opdracht nogmaals waarna deze de opdrachtbon aftekent. U ontvangt van ons een factuur die u binnen twee weken voldoet.